Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini
Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini.
Grupa: Valsts valodas centrs
Nozare: Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība
Konteksts: [..] Gyros: Produced from whole pieces of one kind of meat or mixtures of different kinds. The origin of the meat can be pork, beef, sheep, chicken, etc. The meat slices are mixed with dry or liquid seasoning, water- or oil-based, salt and the permitted additives and binding materials. The meat preparation is then placed in suitable equipment (tall vertical skewer), which rotates in front of a source of heat for roasting and then is cut in small slices. Addition of proteins up to 2%, starch up to 2%, vegetable fibres and sugars up to 1% and permitted additives. [..]
Avots: Guidance document describing the food categories in Part E of Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 on Food Additives
Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini
Nozares: Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība, Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība