Valsts valodas centra izstrādātie ekonomikas un finanšu termini - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie ekonomikas un finanšu termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie ekonomikas un finanšu termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Ekonomika. Finanses

en
meat preparation

Avots: Annex: p.102, 105

Definīcija:
Meat within the meaning of Article 2 of Directives 64/433/EEC, 71/118/EEC and 92/45/EEC, and meat satisfying the requirements of Articles 3, 6 and 8 of Directive 91/495/EEC, which has had foodstuffs, seasonings or additives added to it or which has undergone a treatment insufficient to modify the internal cellular structure of the meat and thus to cause the characteristics of the fresh meat to disappear.
Council Directive 94/65/EC laying down the requirements for the production and placing on the market of minced meat and meat preparations, OJ L 368/94, p.11
fr
préparations carnées
lv
gaļas izstrādājums

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie ekonomikas un finanšu termini

Nozares:  Ekonomika. Finanses, Ekonomika. Finanses

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē