sabiezēt - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra

en
gelatinize

Konteksts: [..] The determination is based on the ability of an aqueous suspension of flour, semolina or wholemeal cereal product to gelatinize rapidly in a boiling water bath, and on the measurement of starch liquefaction by the a-amylase present in the sample. [..]
Avots: Wheat, rye and their flours, durum wheat and durum wheat semolina - Determination of the falling number according to Hagberg-Perten (ISO 3093:2009)

lv
sabiezēt

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini

Nozares:  Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra, Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē