Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini
Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini.
Grupa: Valsts valodas centrs
Nozare: Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra
Konteksts:
[..] The determination is based on the ability of an aqueous suspension of flour, semolina or wholemeal cereal product to gelatinize rapidly in a boiling water bath, and on the measurement of starch liquefaction by the a-amylase present in the sample. [..]
Avots:
Wheat, rye and their flours, durum wheat and durum wheat semolina - Determination of the falling number according to Hagberg-Perten (ISO 3093:2009)
Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini
Nozares: Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra, Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra