Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini
Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini.
Grupa: Valsts valodas centrs
Nozare: Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība
Konteksts: [..] Jellied veal and brisket: injection of curing solution followed, after a minimum of 2 days, by cooking in boiling water for up to 3 hrs. [..]
Avots: Guidance document describing the food categories in Part E of Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 on Food Additives
Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini
Nozares: Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība, Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība