Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini
Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini.
Grupa: Valsts valodas centrs
Nozare: Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība
Konteksts: [..] Wiltshire bacon and ham: meat is injected with curing solution followed by immersion curing for 3-10 days. The immersion brine solution also includes microbiological starter cultures. [..]
Avots: Guidance document describing the food categories in Part E of Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 on Food Additives
Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini
Nozares: Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība, Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība