pēcsālīšana - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība

en
post-salting

Konteksts: [..] Jamón curado, paleta curada: meat products mad of ham or shoulder of pigs, whole or in pieces, with or without hooves and bones, and subjected to curing process with spices, seasonings and additives, followed by washing, resting or post-salting and drying and maturing at controlled temperature. [..]

Avots: Guidance document describing the food categories in Part E of Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 on Food Additives

lv
pēcsālīšana

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini

Nozares:  Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība, Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē