Valsts valodas centra izstrādātie lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības un pārtikas rūpniecības termini
Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības un pārtikas rūpniecības termini.
Grupa: Valsts valodas centrs
Nozare: Lauksaimniecība. Mežsaimniecība. Zivsaimniecība. Pārtikas rūpniecība
Konteksts:
[..] Reheating must also be rapid so that the food passes quickly through the hazardous temperature range between 10°C and 60°C. This will usually require the use of forced air ovens, infrared or microwave reheaters. [..]
Avots:
Code of Hygienic practice for precooked and cooked foods in mass catering (CAC/RCP 39-1993)
Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības un pārtikas rūpniecības termini
Nozares: Lauksaimniecība. Mežsaimniecība. Zivsaimniecība. Pārtikas rūpniecība, Lauksaimniecība. Mežsaimniecība. Zivsaimniecība. Pārtikas rūpniecība