Valsts valodas centra izstrādātie lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības un pārtikas rūpniecības termini - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības un pārtikas rūpniecības termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības un pārtikas rūpniecības termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Lauksaimniecība. Mežsaimniecība. Zivsaimniecība. Pārtikas rūpniecība

de
frisches Geflügelfleisch
en
fresh poultrymeat

Avots: COMMISSION DECISION of 12 December 1996 drawing up provisional lists of third country establishments from which the Member States authorize imports of fresh poultrymeat (Text with EEA relevance) (97/4/EC)

Definīcija:
poultrymeat not stiffened by the cooling process, which is to be kept at a temperature not below-2 deg. C and no higher than 4 deg. C at any time
Eurodicautom
fr
viande de volaille fraîche
Definīcija:
viande de volaille non durcie par le froid devant źtre maintenue en permanence ą une température qui ne soit ni inférieure ą-2 deg.C, ni supérieure ą 4 deg.C
Eurodicautom
lv
svaiga mājputnu gaļa

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības un pārtikas rūpniecības termini

Nozares:  Lauksaimniecība. Mežsaimniecība. Zivsaimniecība. Pārtikas rūpniecība, Lauksaimniecība. Mežsaimniecība. Zivsaimniecība. Pārtikas rūpniecība

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē