buljons - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības un pārtikas rūpniecības termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības un pārtikas rūpniecības termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Lauksaimniecība. Mežsaimniecība. Zivsaimniecība. Pārtikas rūpniecība

en
broth

Avots: Council Regulation (EEC) No 3579/91 of 25 November 1991 on the application of Decision No 3/91 of the EEC-Jordan Cooperation Council amending, as a consequence of the introduction of the harmonized system, Protocol 2 concerning the definition of the concept of 'originating products' and methods of administrative cooperation

Definīcija:
the liquid in which anything has been boiled, and which is impregnated with its juice; a decoction; esp. that in which meat is boiled or macerated; also a thin soup made from this with the addition of vegetables, pearl barley, rice, etc.
OED
fr
bouillon
lv
buljons

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības un pārtikas rūpniecības termini

Nozares:  Lauksaimniecība. Mežsaimniecība. Zivsaimniecība. Pārtikas rūpniecība, Lauksaimniecība. Mežsaimniecība. Zivsaimniecība. Pārtikas rūpniecība

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē