Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra

en
cheese curd

Konteksts: [..] During ripening of the moulded cheese curd under regular conditions or in environments in which the humidity, temperature, and possibly composition of the atmosphere are controlled, the outside of the cheese will develop into a semi-closed layer with a lower moisture content, the rind, often initiated by brining. [..]
Avots: Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:2008)

lv
siera receklis

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini

Nozares:  Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra, Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē