Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini
Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini.
Grupa: Valsts valodas centrs
Nozare: Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra
Konteksts:
[..] During ripening of the moulded cheese curd under regular conditions or in environments in which the humidity, temperature, and possibly composition of the atmosphere are controlled, the outside of the cheese will develop into a semi-closed layer with a lower moisture content, the rind, often initiated by brining. [..]
Avots:
Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:2008)
Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie inženierzinātņu, tehnikas, rūpniecības un būvniecības un arhitektūras termini
Nozares: Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra, Inženierzinātnes. Tehnika. Rūpniecība. Būvniecība un arhitektūra