smaržas, garšas vai barojoša īpašība - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie ķīmijas un ķīmiskās tehnoloģijas termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie ķīmijas un ķīmiskās tehnoloģijas termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Ķīmija. Ķīmiskā tehnoloģija

de
geruch -, geschmack oder nährwertgebende Eigenschaft
en
aromatic, rapid or nutritive propertie

Konteksts: [..] This Directive shall not affect national rules concerning natural substances which are used in the manufacture of certain foodstuffs because of their aromatic, rapid or nutritive properties but which also have a subsidiary colouring property, for example paprika, turmeric, saffron and sandal-wood in particular. [..]
Avots: EEC: Council Directive on the approximation of the rules of the Member States concerning the colouring matters authorized for use in foodstuffs intended for human consumption

fr
propriété aromatique, sapide ou nutritive
lv
smaržas, garšas vai barojoša īpašība

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie ķīmijas un ķīmiskās tehnoloģijas termini

Nozares:  Ķīmija. Ķīmiskā tehnoloģija, Ķīmija. Ķīmiskā tehnoloģija

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē