salātu krēms - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība

en
salad cream

Konteksts: [..] Sauces. This category covers ready-to-eat, dehydrated or concentrated products, including sauce, gravy, vinaigrette, mayonnaise, ketchup and tomato-based sauces, salad cream, dressing, marinades and similar products. [..]

Avots: Guidance document describing the food categories in Part E of Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 on Food Additives

Definīcija:
Salad cream is a creamy yellow condiment based on an emulsion of about 25-50 percent of oil in water, emulsified by egg yolk and acidified by spirit vinegar. It may include other ingredients such as sugar, mustard,salt, thickener, spices, flavouring and colouring
lv
salātu krēms

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie grāmatvedības, vadībzinātnes, tirgvedības un tirdzniecības termini

Nozares:  Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība, Grāmatvedība. Vadībzinātne. Tirgvedība. Tirdzniecība

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē