ātri sasaldēti pārtikas produkti - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie ekonomikas un finanšu termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie ekonomikas un finanšu termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Ekonomika. Finanses

en
quick-frozen foodstuffs

Avots: White Paper, Annex: p.35, 38, 39

Definīcija:
A food which has been subjected to a quick freezing process. Unlike slow freezing, small crystals of ice are formed which do not rupture the cells of the food and so the structure is relatively undamaged; a quick-frozen food is commonly defined as one that has been cooled from a temperature of 0 degree C or lower, in a period of not more than 2 hours, and then cooled to -18 degrees C.
Eurodicautom
lv
ātri sasaldēti pārtikas produkti
ātrsaldēta pārtika

Avots: bg: 2-31; 2-34; 2-36

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie ekonomikas un finanšu termini

Nozares:  Ekonomika. Finanses, Lauksaimniecība. Mežsaimniecība. Zivsaimniecība. Pārtikas rūpniecība, Ekonomika. Finanses, Lauksaimniecība. Mežsaimniecība. Zivsaimniecība. Pārtikas rūpniecība

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē