Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Bioloģija un tās apakšnozares

en
cooked meat medium

Avots: CODE OF HYGIENIC PRACTICE FOR LOW AND ACIDIFIED LOW ACID CANNED FOODS (CAC/RCP 23-1979)

lv
gaļas barotne

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini

Nozares:  Bioloģija un tās apakšnozares, Bioloģija un tās apakšnozares

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē