inhibitīvas iedarbības pārtikas vielas - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Bioloģija un tās apakšnozares

en
inhibitory food materials

Konteksts: [..] Additional dilutions for inhibitory food materials For certain food additives which contain inhibitory substances (e.g. onion powder, garlic, oregano, peppers and certain teas and coffee), in order to decrease the antimicrobial activity [..]
Avots: Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products (ISO 68874:2003)

lv
inhibitīvas iedarbības pārtikas vielas

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini

Nozares:  Bioloģija un tās apakšnozares, Bioloģija un tās apakšnozares

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē