Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini
Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini.
Grupa: Valsts valodas centrs
Nozare: Bioloģija un tās apakšnozares
Konteksts:
[..] PROCESSED fish, crustaceans, molluscs and others, including
- dried, smoked, marinated, salted, pickled and breaded fish or shellfish,
- fish, whole or prepared fillets, with or without skin,
- cooked fish, crustaceans, molluscs, holothurians, tunicates, shellfish and snail-based dishes; [..]
Avots:
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2003)
Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini
Nozares: Bioloģija un tās apakšnozares, Bioloģija un tās apakšnozares