Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini - Latvijas Nacionālais terminoloģijas portāls

Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini

Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini.

Grupa: Valsts valodas centrs

Nozare: Bioloģija un tās apakšnozares

en
holothurian

Konteksts: [..] PROCESSED fish, crustaceans, molluscs and others, including - dried, smoked, marinated, salted, pickled and breaded fish or shellfish, - fish, whole or prepared fillets, with or without skin, - cooked fish, crustaceans, molluscs, holothurians, tunicates, shellfish and snail-based dishes; [..]
Avots: Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2003)

lv
jūras gurķis

Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini

Nozares:  Bioloģija un tās apakšnozares, Bioloģija un tās apakšnozares

Veidosim 21. gadsimta latviešu valodu visi kopā.

Iesaisties terminrades procesā – iesaki, komentē, balso!

Iesaistīties terminradē