Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini
Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini.
Grupa: Valsts valodas centrs
Nozare: Bioloģija un tās apakšnozares
Konteksts:
[..] Using the sterile chisel (6.6.3) and hammer (6.6.4), chip off the upper layer of meat within the template to a depth of about 2 mm. Collect the pieces aseptically in a flask or stomacher bag. [..]
Avots:
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2003)
Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini
Nozares: Bioloģija un tās apakšnozares, Bioloģija un tās apakšnozares