Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini
Terminu kolekcijā apkopoti Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini.
Grupa: Valsts valodas centrs
Nozare: Bioloģija un tās apakšnozares
Konteksts:
[..] For a number of products, it is necessary to take special precautions especially when preparing the initial suspension, because of the physical state of the product (such as a dry product, a highly viscous product), or the presence of inhibitory substances (such as spices, salted fishes), or the acidity, etc. [..]
Avots:
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:1999)
Kolekcija: Valsts valodas centra izstrādātie bioloģijas un tās apakšnozaru termini
Nozares: Bioloģija un tās apakšnozares, Bioloģija un tās apakšnozares